Maastricht magazine >
musthaves

Dè denim schoen van Denims Originals

Dè denim schoen van Denims Originals

Pure denim schoenen met een soepele pasvorm. Die bestonden nog niet. Twee Nederlandse jongens bedachten het, ontwierpen ze, gingen op zoek naar de beste ateliers en kozen het beste denim dat er was. In Europa wel te verstaan. En zo ontstond The Original, de ideale denim schoen van Denims Originals.

En het resultaat mag er wezen. Niet alleen vanwege het model en de pasvorm. Maar ook omdat zij met Denims Originals hun steentje willen bijdragen aan een gezondere economie in Europa. Een sympathiek statement dat staat als een huis. De slogan van het merk luidt dan ook niet voor niets ‘Made in Europe’.

Artikel begint onder de advertentie

Loyd Hendriks en Marco Stevens, de jongens achter Denims Originals, hebben heel bewust in Europa gezocht naar het beste atelier en de beste denim. “De EU zit momenteel in zwaar weer, dat is voor niemand een geheim. Wij vinden daarom dat producten zoveel mogelijk binnen de EU gemaakt en gekocht moeten worden. Zo houden we onze economie sterk en komen we sneller uit de crisis.”, aldus rechtenstudent Loyd.

Kortom, The Original is de perfecte zomerschoen van nu. Een stijlvolle schoen met karakter. Gemaakt van hoogwaardig denim uit Italië, met de hand gemaakt in Portugal en afgewerkt met een ruige gevulkaniseerde rubber zool voor de soepelste pasvorm. Een heerlijk zittende zomerschoen voor onder je jeans, je chino of andere zomerse outfit. Zowel voor heren als voor dames ideaal om mee te combineren. En zoals gezegd ideaal om iets goeds te doen voor de Europese economie. Hoe klein ook. 

The Original is verkrijgbaar bij D E N A M E – room for denim.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *