Maastricht magazine >
musthaves

Elvis inspiratie voor Isabel Marant

Elvis inspiratie voor Isabel Marant

Studs, leer en Hawaii-print zijn drie bepalende elementen uit de spring/summer 2013 collectie van Isabel Marant. En ze heeft haar inspiratie niet zomaar ergens vandaan gehaald. De collectie is geïnspireerd op niemand minder dan Elvis Presley himself. Dat The King een liefde had voor leer wisten we allemaal maar ook invloeden uit Aloha From Hawaii zien we terug door het gebruik van bloemenprints.

Marant ontwerpt voor de gewone vrouw. De vrouw die werkt, er goed uit wil zien maar vooral comfortabele kleding draagt. Lekker zittende kleding die wel elegant is. Ook deze stempel is gedrukt op de SS 2013 collectie. Minirokjes, jurkjes en blousjes van mooi vallende stofjes. Bohemian chic met veel bloemenprints en veel rood en zwart-wit. Stoere leren broeken of rokjes met studs maken het tot een niet te truttig geheel.

Artikel begint onder de advertentie

Alles wat Isabel ontwerpt draagt ze zelf ook. Ze zou nooit iets ontwerpen wat ze zelf niet draagt. Ze combineert items uit de nieuwe collectie met old time favorites. Je koopt Isabel Marant bij Stylesuite in Maastricht of op de nieuwe website met webshop van Stylesuite.

Schermafbeelding 2013-05-06 om 14.36.541
The Eagle Jumpsuit (Aloha From Hawaii) tentoongesteld bij Graceland
.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *