Maastricht magazine >
musthaves

Eres oftewel Ken je klassiekers

Eres oftewel Ken je klassiekers

Kerstvakantie in de zon of onder de kerstboom al aan het dromen van de zomer? In dat geval: Ken je klassiekers! En dan bedoel ik niet het kerstverhaal. Want wie van zon, zee en zand houdt, wil Eres. Het Franse lingeriemerk dat al jaren de fijnste en niet te verwoesten swimwear maakt. Beachwear die zit. Die het onnodig maakt om zes keer per half uur te checken of je borsten nogwel in je bovenstukje hangen.

Artikel begint onder de advertentie

Komt Eres jaarlijks met een nieuwe lijn, vooral de basic lijn – Les Essentiels – van Eres is niet te evenaren. Vanwege het prettige materiaal en de prachtige kleuren, maar vooral vanwege de pasvorm. Eres heeft niet alleen een model voor ieder lichaam, maar ieder ontwerp belooft zich naadloos aan jouw body aan te passen. En die belofte is waar!

Eres Sonora

Ook de Beachwear van Eres is geweldig. Zoals de Sonora op bovenstaande pic. Een multi-functionele broek van van cotton jersey in stralend blauw. Dat Eres functionaliteit en fashion weet te combineren, bewijst ook het t-shirt Evira genaamd. Een shirt dat in verschillende prachtige kleuren komt. Vooral het appelgroene en het algenexemplaar spreken tot mijn verbeelding, maar groen is dan ook mijn lievelingskleur!

Eres tshirt

Evira in algen. Bikini boven: Scarlett uit Les Essentiels van Eres.

Je vindt de swimwear van Eres bij Courage te Maastricht. De hele collectie online bekijken? Dat kan op de website van Eres.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *