Maastricht magazine >
musthaves

Extreme couponing voor rode jurk van ASOS

Extreme couponing voor rode jurk van ASOS
Artikel begint onder de advertentie

Je kent het vast van TV: extreme couponing. Amerikaanse huisvrouwen die zegels en kortingsbonnen sparen. Ze in een boekje plakken en dan hun man (meestal niet het exemplaar stoer) dwingen met ze naar de supermarkt te rijden. Dan staan ze na 3 uur boodschappen doen met wel 10 karretjes aan de kassa. De vrouw begint langzaam een beetje te zweten op haar bovenlip. Ze maakt zich zorgen of ze de extreme couponing puzzel goed heeft gelegd. Het is haar hoogtepunt. Heeft ze ‘m goed gelegd, bespaart ze honderden euro’s op producten die ze eigenlijk niet nodig heeft. Ze staat te glunderen van teveel trots als ze vervolgens 13,17 dollar afrekent voor al die volle karren. De man staat er bij. In haar extase merkt ze niet dat ze dit hoogtepunt in haar eentje geniet. En nu heb ik die rode jurk van ASOS ontdekt. En er een sport van gemaakt om ‘m te shoppen. En dan zo goedkoop mogelijk. En nu vrees ik dat er zelfs in mij een extreme couponing gen schuilgaat.

extreme couponing

120 pakken wc-papier en 109 blikjes doperwten

Die extreme couponing Amerikanen hebben een hele kelder vol met op z’n minst 48 flessen chloor, 50 pakken wasmiddel voor alleen al de bonte was, 109 blikjes doperwten, 12 pakken schuursponsjes, 73 pakken crackers en 120 grootverpakkingen wc-papier. Niet omdat ze bang zijn voor een ramp, wel omdat ze de producten die ze shoppen ook ergens moeten stallen. Je ziet hun mannen (extreme couponing lijkt nu eenmaal een vrouwending) met hun handen door het haar wrijven. Een ding weten ze zeker. De rest van hun leven eten ze doperwten. Dat dan weer wel.

ASOS rode flatjes

Met die ASOS jurk is het anders, houd ik mezelf voor

Ik heb iets nieuws ontdekt. Op internet vind je coupons (of eigenlijk kortingscodes) voor veelgebruikte sites, zoals Albert Heijn, ASOS, Coolblue, ICI Paris XL, Sarenza en Zalando. Ik kies voor een 15% kortingscode van Acties.nl om te verzilveren bij het betalen van mijn rode ASOS jurk. Pas bij het afrekenen, ontdek ik dat ik de voorwaarden niet goed gelezen heb. Wie zei er dat extreme couponing een makkie is? Het minimaal benodigde bedrag heb ik niet behaald. Zweten als een Amerikaanse huisvrouw doe ik niet. Ik besluit mijn bestelling aan te passen met een paar schoenen van ASOS voor bijna gratis. Niet om bij de jurk te dragen, wel om te hebben! Alles om die korting te scoren. Alleen verdwijnen mijn schoenen niet in een kelder tussen de doperwten en wc-papier. Ze mogen vrolijk tussen de Gucci’s en Prada’s een plaatsje bemachtigen in mijn walk-in closet. En de volgende keer? Wie weet shop ik wel 10 karren vol.

couponing

De puzzel is geslaagd. Hoera hoera. Hoogtepunt bereikt. Foto geleend van jacksonville.com

extreme couponing voorraadkast

Trots als een pauw. Foto geleend van survival-spot.com

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *