Maastricht magazine >
musthaves

Colorful faux fur patchwork jas

Colorful faux fur patchwork jas
Artikel begint onder de advertentie

Ik ben verliefd. Best wel vaak eigenlijk. Vorige week nog op Chris. Deze week is het Max. In vlinderland fladder ik in hoog tempo. En dat fladderen en vlinderen bracht me deze week dus bij Max. En dan bedoel ik Max Maastricht. Daar liep ik tegen mijn nieuwe liefde aan. Wat zeg ik? Liefdes! En dan in de vorm van de twee faux fur vrienden. En die twee? Die zijn nu van mij. Beetje hebberig. Dat zeker! Maar met die 50% korting kon ik mijn fluffy vriendjes niet laten gaan. Als een blok viel ik voor ze!

Fake love

Ik doe niet aan bont. Althans, niet aan dode beestjes. En dan bedoel ik als in vacht wordt bont. Ik heb nog een paar stukken met een beetje bont in mijn kast. Andere stukken heb ik weggegeven of verkocht. Nieuw bont koop ik niet. Zelf een lammy roept bij mij grote twijfel op. Maar nu heb ik een nieuwe liefde. En wel gekleurd bont. En dan dus in de vorm van fake. Fake love its is!

Harige liefde

In de liefde geloof ik in synergie. Idee is dat je samen met je partner meer bent dan de som der delen. Dus dat je elkaar sterker maakt als in 1 + 1 = 3. En dat is precies waarom ik nu verliefd ben op Max. Daar liep ik tegen mijn nieuwe harige vriendjes op. Na de afgelopen jaren mijn kast nogal drastisch te hebben opgeschoond, mocht er wel weer een nieuwe jas in. Maar één jas, das geen. Nou ja, niet helemaal… De waarheid is dat ik niet kon kiezen tussen twee jassen. Bovendien had ik het gevoel dat ik met één jas mijn collectie met één zou uitbreiden, terwijl die twee jassen mij het gevoel gaven mijn hele collectie te pimpen in een veelvoud. En dus had ik geen keus.

Duracell konijn als de offline versie van Thinder

Op vrijdag draag ik mijn nieuwe Duracell konijn jas naar een feestje in de Koestraat in Maastricht. De roze jas is zo mega aaibaar. Zo ontzettend zacht. Ding maakt dat iedereen je wil aaien, omarmen en vasthouden. De jas van Angela Mele Milano, mijn Duracell konijn, is de offline succesversie van Thinder. Hier kan echt geen swipe tegenop.

In Amsterdam tikken ze op de ramen

Wanneer ik met mijn colorful fluffy patchwork jas op zaterdag in Amsterdam door de straten loop, is het pas echt raak. Mijn ‘Afghaanse” Compagnia Italiana jas levert duimen op die in de lucht gaan als ik langsloop. Een vrouw in een café tikt enthousiast op de ramen (de ruit breekt nog net niet) om me duidelijk te maken dat ik haar held ben. Nou ja, die jas dan. En ik ben het volledig met haar eens.

50% korting bij Max Maastricht

Voelde ik me een beetje beschaamd dat ik ze absoluut allebei wilde. Nu zie ik het als de beste investering ooit. De 50% korting die ik op de ene jas kreeg, heb ik geïnvesteerd in jas nummer twee. Twee voor de prijs van één en dat dus met succes. In beide jassen voel ik me zo in mijn element. Daar is dus echt helemaal niets fake aan.

Hebben, kopen en houden

Mijn jassen die blijven. Ik hou nu eenmaal van stukken voor meer dan één seizoen. Ook zin in zo’n stuk? Bij Max Maastricht zijn er heel veel nieuwe items. Je bent gewaarschuwd. Voor je het weet, ben je verkocht of eigenlijk dus tot over je oren verliefd.  Nog beter? De wintercollectie toe-eigenen met 50% korting.  Zoals die jassen van mij! En dan? Die 50% korting meteen investeren in een tweede stuk, de straat op en complimenten vangen!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *