Maastricht magazine >
musthaves

Geitenwollenshirts: fris en grappig

Geitenwollenshirts: fris en grappig
Artikel begint onder de advertentie

Je hart volgen is soms verrekte moeilijk als je niet alleen een hart voor mode hebt, maar ook voor het milieu. En dieren niet te vergeten. Dingen die gewoon samen moeten gaan, zo vindt de tweeling Abigail en Lavinia van het merk Geitenwollenshirts.

(H)eerlijke shirts voor hem en haar

Hoe jong ze ook waren, zij lieten zich als kind al niets opdringen. Zeker niet de vanzelfsprekendheid waarmee dieren of het milieu opgeofferd werden voor het wel en wee van mensen. En dus gingen ze er voor. Samen. Onder de merknaam Geitenwollenshirts zetten de zusjes hun ideaal, inclusief het toen nog wat muffige geitenwollensokkenluchtje, definitief om in een frisse realiteit van eerlijk gemaakte shirts.

Geitenwollenshirts met een knipoog

Eerlijk, want gemaakt van biologisch katoen. Maar ook met een heerlijke knipoog. Want teksten als ‘Goature’ of ‘Woehoe’ zijn verfrissend ontnuchterend. Een statement met een glimlach die je er gratis bij krijgt. Zowel voor geitjes als bokjes, shirts voor hem en voor haar dus. Kortom: duurzaam, basic en ook nog betaalbaar, ik houd ervan. Daar neem je er gewoon een paar extra van mee… Ik dan.

geitenwollenshirts shirt

De shirts van Geitenwollenshirts zijn zo wel online als offline te koop. Klik hier voor meer informatie over Geitenwollenshirts of bezoek de Geitenwollenwinkel in Amsterdam met nog veel meer fijne, eerlijke merkkleding; een grote snoepwinkel waar je gerust je hart kunt volgen.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *