Maastricht magazine >

 
musthaves

Zazo: Hip fluo dat pijn doet aan je ogen graag!

Zazo: Hip fluo dat pijn doet aan je ogen graag!

Als je een blik in mijn kast werpt dan maakt dat niet vrolijk, op het gebied van kleur bedoel ik dan. Zwart, grijs, bruin, ecru en wit overheersen. Je zou er als buitenstaander bijna depressief van worden. Toch komt er langzamerhand meer kleur in mijn garderobe. Ik kan dan ook niet wachten totdat ik het zonnetje mag gaan opzoeken. Of dat hij hier gaat schijnen als het even kan! Om in de stemming te komen merk ik dat alles waar mijn oog naar toe getrokken wordt fluo is. Natuurlijk schreeuwen deze kleuren om aandacht, maar ik vind het zowaar echt mooi! Ik ben zeker niet iemand die klakkeloos alle trends volgt. Maar zelfs mijn teennagels zijn momenteel fluo roze… wachtend op de eerste zonnenstraal.

Clutch van Zazo bij 55

Vorige zomer scoorde ik bij Club 55 in Ramatuelle een fijne clutch van Zazo, het label dat globetrotter Christophe Herlin startte na vele reizen door India. Een clutch waar mijn oog op viel vanwege het handwerk en de fijne gelukssleutelhanger. Folkloristisch, gemaakt van oude lapjes stof. De stoffen zijn gesourced in India, en dus is elke tas uniek. Maar wat is het geval, er zit ook nog Fluo in! Blijkbaar zaten er trendwatchers onder de oude Indiase handwerkers!

De vrolijkheid van World Family Ibiza

Nu doet me deze vrolijkheid heel sterk denken aan de handgemaakte tassen van World Family Ibiza, een label dat ook door globetrotters is gestart en handgemaakte tassen verkoopt. Deze Ibiza tassen zag ik afgelopen zomer al hier en daar opduiken. Heerlijk folkloristisch!

Zazo_tas FamilyWorldIbiza_tas1 Zaz0_shopper_fluo

Links tas van Zazo, in het midden Basket Bag van World Family Ibiza en rechts shopper van Zazo.

Foto boven: clutch van Zazo met gelukspoppetje.

Zazo shoppen in het echt

Als het zonnetje niet schijnt dan ben ik het wel deze zomer. Zet je zonnebril maar alvast op! De tassen van Zazo zijn niet in Nederland te koop. Ga je nog op reis? Bekijk dan even de buitenlandse verkoopadressen op de website van het label. Exemplaren van World Family Ibiza koop je in de webshop.

Gerelateerde blogs

  Reacties (2)

  1. Ha J.,
   In de tekst staat onderaan een linkje naar de website van Zazo. Daar vind je ook de verkoopadressen. Succes! Zoek een mooie uit!
   Ciao!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *