Maastricht magazine >
musthaves

Hobo van Marc by Marc Jacobs

Hobo van Marc by Marc Jacobs

Schoenen en tassen. Jawel, ik ben een vrouw. Vorige week nog de duurzame handtas van Escama Studio, noemde ik de Birkin als absolute 40 must-have en is mijn liefde voor the knot nog lang niet bekoeld. Toch staat er alweer een nieuwe schoonheid op mijn lijstje. Of eigenlijk een praktische babe: de Hobo van Marc by Marc Jacobs.

Aimée van Aim te Maastricht kan de tassen nauwelijks aanslepen. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd lijken ze een hit. En dat komt niet alleen doordat ze net iets normaler geprijsd zijn dan de tassen van Gucci en Prada.

Artikel begint onder de advertentie

Het is vooral de praktische aard van de tas die mij aanspreekt. De tas is aan de hand, om de arm, over de schouder en overdwars te dragen als koerierstas. Oogt het dragen overdwars vooral stoer en bovendien momenteel helemaal de trend, charmant en lieflijk doet de tas het aan de arm.

De Hobo van Marc by Marc Jacobs is er in verschillende maten en de meest kekke kleuren. Wijk ik normaal niet voor tassen met goud- of koperbeslag, voor de Hobo maak ik graag een uitzondering.

Joy Aim Marc by Marc Jacobs

Grote en kleine Hobo’s van Marc by Marc Jacobs en Tote in het zwart

 

MarcbyMarcJacobs_hillier hobo bag

Naast te hebben Hobo’s in alle kleuren vind je bij Aim ook teveel Wallets en Totes van Marc by Marc Jacobs

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *