Maastricht magazine >
musthaves

Ik zoek een hip, geel oliepak

Ik zoek een hip, geel oliepak

Vroeger had ik er eentje. Zo’n geel oliepak om weer en wind te trotseren. Een broek met bretels hoog opgetrokken met daar overheen een al net zo stugge, bijpassende gele regenjas. Het pak dat mij in mijn bootje als kind beschermde tegen de regen. Wie omsloeg met een oliepak aan, had het zwaar. Gelukkig kreeg ik al snel een wetsuit en overall. Nu, decennia later, ben ik opnieuw opzoek naar zo’n geel oliepak.

Artikel begint onder de advertentie

Weldra verhuis ik van dicht bij bos en huis met tuin naar de stad. Dat betekent dat ik mijn hond met meer regelmaat moet uitlaten. Heb ik zin in de verhuizing, ik zie nu al op tegen de dagen waarop het met bakken uit de hemel komt. In voorbereiding op het wandelen bij weer of geen weer, bedenk ik wat ik nodig heb.

Wat ik wil is een grote oliejas. In het geel, knal geel! Een jas die een beetje oversized is, van mijn boyfriend kan zijn. Maar dan net met een onopvallende, lieflijk vrouwelijke snit. Eentje die je knie net afdekt, maar niet veel langer is. En dan dus zo’n te hebben oliemutsje. Zo’n gele hoofddeksel waar geen spat water doorheen komt. Maar wel precies goed vormgegeven. Eigenlijk de ultieme regenmuts van Gucci, maar dan in het oliepak geel. En dat alles combineer ik met mij Hunters.

Geel oliepak

Weet jij waar ik mijn oliepak jas en muts kan scoren? Liefst wel even wat meer van deze tijd dan het exemplaar op bovenstaande foto, dan hoor ik dat graag!

Het Gucci petje op de foto boven heb ik zelf in het zwart. Ik kreeg het van twee van mijn beste vriendinnen. Wil jij ook zo’n exemplaar? Je vindt het bij de Gucci winkel op de PC. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor overige verkoopadressen van Gucci.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *