Maastricht magazine >
musthaves

Who the f* is Flame Scarlet?

Who the f* is Flame Scarlet?
Artikel begint onder de advertentie

Who the f* is Flame Scarlet? Flame Scarlet is the one die dit najaar kleur bekent en het najaar bepaalt. Je weet wel die prachtig rode kleur met een oranje touch. Net iets geliger en minder schreeuwend dan klassiek rood. Flame Scarlet is spannend en verrassend. Flame Scarlet kleurt AW 17/18. Flame Scarlet is dit najaar aanvoerder van het kleurpalet. Een kleurpalet dat bestaat uit sterke klassieke kleuren zoals navy en toast. Maar dan wel weer aangevuld met een paar juist onvoorspelbare tinten zoals Primrose Pink en Lemon Curry. Een kleurpalet om te omarmen. Een tableau dat tijdens de Catwalk Maastricht alle aandacht kreeg. Natuurlijk met Flame Scarlet in de hoofdrol.

najaar kleur aw2017 kleurpalet

Vurig Flame Scarlet

Typisch Londen! Dit levendig, krachtig rood, bekend van de telefooncellen en de dubbeldekkers, neemt de leiding in het kleurenpalet voor de herfst. Net iets minder rood dan knalrood. Een opvallende rood met warme touch.

V.l.n.r. en v.b.n.b.: Top, 50-50 store, Mosea Forum | Hemd, New Yorker, Entre Deux | Vest, 50-50 store, Mosae Forum | Rok, New Yorker, Entre Deux en Jurk, New Yorker, Entre Deux

rose najaar kleur

Pretty Primrose Pink

Als tegenhanger zien we het roze van de sleutelbloem opduiken, niet alleen bij de dames, maar bijvoorbeeld ook als zachte hoodie voor de heren. De sleutelbloem is een zacht gekleurd, maar krachtig bloempje, bekend om zijn medicinale werking tegen de hoest… natuurlijk nooit weg in de herfst.

V.l.n.r. en v.b.n.b.: Romantisch truitje, Virginis, Entre Deux | Kabeltrui, Virginis, Entre Deux | Faux Fur, Virginis, Entre Deux en Hoodie, Mango Men, Entre Deux

okergeel najaar 2017 kleur

Cosy Lemon Curry

Het pittige, exotische Lemon Curry verleent een warm snufje aan de nazomermode en laat zich prachtig combineren met de klassieke kleuren uit het palet zoals Navy Peony en Otter of met basis zwart.

V.l.n.r. en v.b.n.b.: Faux Fur, Vila, Entre Deux | Trui, Esprit, Mosae Forum | Kanten top, Vila, Entre Deux | Bloesje met bloemen, Jack and Jones, Entre Deux | T-shirt met tekst, Open 32, Mosae Forum | Bloesje met bloemen, 50-50 Store, Mosea Forum | Pantalon, Open 32, Mosae Forum en Rok, Sissy Boy, Mosae Forum

Alle foto’s van Catwalk Maastricht. Wil jij ook de laatste trends op een blaadje gepresenteerd? De catwalk vindt iedere zaterdag van de maand plaats met shows in het centrum van Maastricht. Kijk op catwalkmaastricht.nl voor meer informatie over de shows of om de getoonde looks nog ene keer te bekijken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *