Maastricht magazine >
musthaves

LaDress: the art of fashion

LaDress: the art of fashion

Besloten om mijn collectie jurkjes van LaDress bij de eerst volgende gelegenheid uit te breiden met wear-anywhere Maya in het zwart en de kanten Emily. Ook wil ik een LaDress in flessengroen. Goed nieuws is het dat ik van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 april de kans krijg om Maya en Emily te ontmoeten tijdens LaDress Boutique in Maastricht. Toch moet ik mijn nieuwe vriendinnen Maya en Emily teleurstellen. Het is de artcollectie die LaDress ter ere van de opening van het Rijksmuseum presenteert die mij nieuwsgierig maakt. Een collectie bestaande uit 13 jurkjes met sjaaltjes die de meesterwerken uit het Rijksmuseum tot leven brengt.

Artikel begint onder de advertentie

Niet alleen het recent heropenende Rijksmuseum doet het goed, ook de jurkjes zijn hot. Nodige celebs zijn ondertussen in een masterpiece van LaDress gespot. Mijn favoriet is Niaiso, het werk met de geisha, van Tsukioka Yoshitoshi. Ook de sjaal met De bedreigde zwaan van Jan Asselijn vind ik prachtig. Bovenal vind ik dat LaDress met de Art Dresses vooral creativiteit en eigenheid laat zien, the art of fashion!

LaDressMaya LaDress Scarf1 LaDress Emily1

 Links Maya, midden sjaal De bedreigde zwaan en rechts Emily

LaDress Boutique Maastricht vindt plaats op de Alexander Battalaan 51 van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 april. Openingstijden:

Woensdag: 6 pm tot 9 pm

Donderdag: 10 am tot 9 pm

Vrijdag: 10 am tot 7 pm

Natuurlijk kun je de jurkjes ook online shoppen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *