Maastricht magazine >
musthaves

Lanvin to have

Lanvin to have

Elke vrouw op hakken ondervindt hetzelfde probleem in Maastricht. De straten, steegjes en pleinen van deze stad in het zuiden zijn funest voor je muiltjes. De stenen kopjes ruïneren je stiletto hakken, maar ook je ietwat bredere hakken moeten het ontgelden in het gezellige centrum.

Geen kapotte hakken, maar meer comfort tijdens het shoppen? De sneakers van het modehuis Lanvin bieden de oplossing. Nederlander en ontwerper van Lanvin Lucas Ossendrijver lijkt hoofdontwerper Alber Elbaz te hebben geattendeerd op de Maastrichtse straatproblematiek. In het materiaal leer, verkrijgbaar in two tone kleuren en voorzien van een mooi zig zag patroon als afwerking kennen deze sneakers voor zowel mannen als vrouwen een uitstekend draagcomfort.

Net als Michelle Obama groot fan van Lanvin? Love to have? Bij Paul Warmer in Amsterdam vind je deze mooie sneakers.

Artikel begint onder de advertentie

In het materiaal leer, verkrijgbaar in two tone kleuren en voorzien van een mooi zig zag patroon als afwerking kennen deze sneakers voor zowel mannen als vrouwen een uitstekend draagcomfort. Net als Michelle Obama groot fan? Love to have? Bij Shoebaloo in Amsterdam vind je deze stoere sneakers.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *