Maastricht magazine >
musthaves

Louboutin’s zonder hak

Louboutin’s zonder hak

Gevonden als in Joy vindt? Uhhem, eerder Joy zoekt. Wat ik zoek? Na, niet ik… Maar het lachend informeren naar waar de hakken onder mijn Louboutin’s zijn gebleven, lijkt de grap van de week. En die grap bevestigt hoe sterk het merk Christian Louboutin is. Zelfs iedere man, Prada-exemplaar of niet, lijkt de rode zool van de Franse designer te associeren met torenhoge hakken.

Artikel begint onder de advertentie

Wie droomt van een paar Louboutin’s zal niet snel denken aan een paar ballerina’s. Wie aan de rode zool denkt van dit relatief jonge label, denkt aan stilettos. Toch loop ik plat. Was ik opzoek gegaan naar een paar Louboutin’s waren het waarschijnlijk killer heels geworden. Maar ik was enkel opzoek naar een pracht ballerina voor dagelijks gebruik. En hoewel groot fan van Repetto en London Sole, had ik niet eerder een paar te pakken als deze. Zo ontzettend mooi gemaakt! Zo stylish en subliem in de verfijning. Mag het zo zijn dat een Louboutin een hak dient te hebben en dan nog liefst van minimaal 12 centimeter hoog, alle etiquette gooi ik voor mijn red sole overboord.

Joy  Louboutin

Ballerina’s van Christian Louboutin van Kymyka te Maastricht, pak van Supertrash van Fashion Point te Maasmechelen en blouse van D&G van Stylesuite te Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *