Maastricht magazine >
musthaves

MZ Wallace niet bekno(p)t

MZ Wallace niet bekno(p)t

True. De knot is absoluut niet beknopt. Hoewel, net als de hele Botegga Veneta lijn, wel geknoopt! De clutch is na 30 jaar terug op het podium en misschien wel de most wanted Love to Have van het moment.

Knots I love to have

Niet alleen de knot is mijn liefde waard. De hele collectie schenk ik mijn hart! En dus besloot ik, na bij Kiki Niesten een eerste oriëntatiefase te hebben uitgevoerd, dat ik in New York mezelf mocht trakteren op één van de iconen.

Artikel begint onder de advertentie

 

 

 

MZWallace-021

Botegga Veneta on 5th Avenue

Maar 5th Avenue kreeg mij niet in zijn greep. En dus werd het Soho. Daar stond ik opeens oog in oog met MZ Wallace. Het merk was eigenlijk helemaal uit mijn systeem verdwenen en dat terwijl ik mijn eerste MZ Wallace, een echte shopper, eigenlijk al zo’n zeven jaar met groot regelmaat gebruik.

MZWallace-031

Hoe blij ben ik met mijn nieuwe exemplaar. Niet beknopt, zeker bezakt. De buitenkant telt enkel al zeven zakken en de binnenkant is al net zo geweldig uitgerust. Een tas om in te wonen. De collectie kent heel veel kleuren en de meeste items zijn zowel in het nylon als leer te verkrijgen, maar het nylon doet het ‘m helemaal. De Kate is momenteel een runner en dus, tijdelijk, uitverkocht. Ik koos voor Francis. Nylon doet me denken aan het heerlijke nylon Prada-tijdperk, maar gelukkig is mijn MZ Wallace net zo logo-loos als Botegga Veneta. Of eigenlijk net zo krachtig als ik als ik de Botegga Veneta slogan uit de jaren 70 mag geloven, ofwel: ‘When your own initials are enough.’ En zoals ook een Botegga Veneta tijdloos is, doet mijn shopper die er na zeven jaar nog bijna als nieuw uitziet mij geloven dat Francis en ik samen nog heel veel gaan beleven.

MZWallace IMG_12921

MZ Wallace, zeven jaar oude shopper en brand new Francis. Love to Have them!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *