Maastricht magazine >

 
musthaves

Nooit meer een sok kwijt met Falke

Nooit meer een sok kwijt met Falke

Even was ik Falke-fan af. Dat was het moment dat de samenstelling van de Cotton Touch kniekous veranderde. Op dat moment waren niet meer al mijn Falke Cotton Touch sokken te combineren. Ter ere van de opening van de eerste Falke flagshipstore in Nederland deel ik mijn nooit-meer-een-sok-kwijt-techniek.

Nooit meer een sok kwijt

Mijn techniek om nooit meer een sok te hoeven zoeken, is eenvoudig. Namelijk door enkel dezelfde sokken te kopen, ben je nooit meer een sok kwijt. Des te irritanter als een merk opeens van productietechniek of de samenstelling verandert. Dat deed Falke een aantal jaar terug. Ik heb het ze vanwege het mega draagcomfort van de kniekousen vergeven. Bovendien ondertussen sowieso enkel nog de laatste versie van de Cotton Touch van Falke in mijn kast.

Ik blijk overigens niet de enige die deze techniek toepast. Ook een overgeorganiseerde vriend hanteert de techniek. Het creƫert een band. En beiden zijn we net zo verbaasd dat zo weinig mensen deze soktechniek beheersen. Rondvraag leert dat wij de enige twee zijn in onze vriendenkring met een goed functionerend soksysteem.

Cotton Touch van Falke

Nu goed. Mijn favoriet is de Cotton Touch van Falke. Een kniekous van polyamide, katoen en elastine. De merino wollensokken van Falke heb ik overigens ook. Maar die draag ik enkel op hele winterse dagen in mijn dikke winterlaarzen.

Flagshipstore Falke in Maastricht

Als groot Falke-fan kan het haast geen toeval zijn dat de eerste Falke flagshipstore geopend is in mijn woonplaats Maastricht. Wellicht mag ik binnenkort zelfs een workshop geven over mijn kniekousen-beleid?! In de tussentijd kun je er terecht voor de complete Falke collectie. En laat de hoogwaardige Falke lijn met materialen als merino, cashmere en Egyptisch katoen nu net prima aansluiten bij het modegehalte van Maastricht.

Je vindt de flagshipstore van Falke in de Maastrichter Brugstraat te Maastricht. Dat is ongeveer naast de hoofdingang van de Bijenkorf. Nou ja, schuin tegenover dan.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *