Maastricht magazine >
musthaves

PiP Studio homewear voor de winter

PiP Studio homewear voor de winter

Het zit er weer op, de zomer is ten einde. We gaan ons weer voorbereiden op de kortere dagen en de kou. Het is weer tijd om het huis winterproof te maken. Kaarsen inslaan, schoorsteen laten vegen en alle zomerkleding kan plaats maken voor winteroutfitjes. Dikke jassen worden weer van zolder geplukt. Wollen truien, sjaals en handschoenen uit de mottenballen getrokken… het cocoonen kan gaan beginnen. Hoe fijn dat er dan PiP Studio homewear bestaat! Haha! Ik ben helemaal niet zo’n braniemaker maar dit merk, waar ik voor werk, wil ik toch minstens één keertje zelf onder de aandacht brengen. Buiten alle bed & badgoed, kussens, servies, stationary en tassen heeft PiP Studio sinds winter 2012 ook een heuse homewear collectie!

Artikel begint onder de advertentie

En deze wat sombere dagen schreeuwen om kleur. Desondanks is er in de winkels niet erg veel kleur meer te vinden. Zwart, donkerblauw, donkergrijs en pastels. Crème als lichtpuntje is een reactie op alle uitspattingen van de neon en colour blocking van afgelopen zomer. PiP Studio trekt graag haar eigen plan en creërt liever eigen trends. Dat zie je ook terug in de wintercollectie die inmiddels in de winkels ligt. Een kleurige homewear collectie van prachtige materialen en met smaakvolle dessins. Het gevoel om erin weg te kruipen wordt dit seizoen versterkt met de pyama jumpsuit Polle, maxidress Dafne en oversized sweater Thessa. Inmiddels is me verteld dat de Polle is uitverkocht, maar er wordt met man en macht gewerkt om deze opnieuw te kunnen leveren! Sorry zusjes die ik had beloofd er een apart te houden, jullie moeten nog even wachten!

PiPStudio_maxidress PiPStudio_sweater

Links maxidress Dafne, rechts oversized sweater Thessa.

En dan de homewear collectie voor zomer 2014, die eind januari al in de winkels ligt. Je zou zeggen hartje winter. Maar aan de andere kant, om de winter door te komen is het heerlijk om even een sneak preview te krijgen. Na de pepernoten en de kerstkransen is het weer heerlijk om je te verheugen op de zwoele zomeravonden. Dit in en om het huis natuurlijk in je PiP Studio homewear! Met een geprinte badstof die bijna fluwelig is en geweven viscose die aanvoelt als zijde. En dit ‘toevallig’ in de modellen die ik persoonlijk heel graag wil hebben. Op mijn paashaas verlanglijstje staan dan ook het badstof shortje en baseball jackje, en de viscose short en kimono.

Inmiddels zet ik de puntjes op de i van de wintercollectie 2014 en ga ik langzaam beginnen aan de zomercollectie voor zomer 2015. In deze collectie een grote verrassing!

Nieuwsgierig geworden? De PiP homewear collectie voor winter 2013 is verkrijgbaar in de betere warenhuizen, linnenzaken en de bodyfashionshops. En natuurlijk via de eigen website van PiP Studio.

Schermafbeelding 2013-10-15 om 11.52.27

Vest Nadie en broek Bobien uit de homewear collectie van winter 2013.

Foto boven: populaire jumpsuit Polle.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *