Maastricht magazine >

 
musthaves

Prada zonnebril 2011

Prada zonnebril 2011

Vliegvelden. Met de meeste heb ik niets. Het rondhangen verloren tijd. Om aan het wachten invulling te geven, koop ik champagne voor wanneer de bestemming bereikt of vul mijn toilettas aan. Er zijn echter enkele vliegvelden waar ik maar al te graag vertrek. Omdat je er altijd iets te hebben vindt. Zoals de G-Star winkel op Düsseldorf, de vestiging van Accessorize op Heathrow en de zonnebrillenwinkel op Zaventem.

Twee weken geleden spotte ik ‘m. Mijn Prada! Zoals dat bij mij altijd gaat in de zonnebrillencorner op het vliegveld bij Brussel. Een eerste aanblik en het staat vast. Wanneer eenmaal op mijn neus de bevestiging. Even later bij de kassa, van mij!

Met al een aviator van Porsche in mijn tas, een Carrera in mijn koffer en eigenlijk om vooral niet hebberig te doen, liet ik mijn Prada liggen. Ik was nog niet door de controle of ik wist dat dit niet mijn beste zet was. Gelukkig kwam ik mijn Prada dit weekend opnieuw tegen. All mine!

Prada sunglasses 2011

De Prada zonnebril komt in verschillende kleuren, steeds met bijpassende glazen. Te verkrijgen bij Eye Wish Groeneveld. Heb jij liever een gepersonaliseerde Prada, kies dan voor een bezoek aan de Köningsallee.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *