Maastricht magazine >

 
musthaves

Push up bikinitop van Silk & Beach

Push up bikinitop van Silk & Beach

Het is dat ik niet aan het delen van bikinifoto’s doe, anders stond ik hier nu met de beste bikinitop ever op de foto. Ik heb het nog even overwogen, want de push up bikinitop The Hamptons van Silk & Beach doet recht aan de uitspraak dat een picture a 1.000 words paints. Was het eerder een bekende van mij die met haar cup E haar hart ophaalde bij Silk & Beach, nu bewijst het ultieme online bikinimerk in omgekeerde richting haar kracht. Push it up baby!

Met kleine borsten niets mis. Integendeel zelfs. Feit is echter dat je soms net even iets meer kunt gebruiken. Al is het maar om wat je ooit dacht te hebben terug in vorm te brengen. En dat terug in vorm brengen doe je met The Hamptons van Silk & Beach. Niet voor niets de bestseller uit de complete bikinilijn van het merk. Niet verwonderlijk zijn in mijn omgeving de nodige vriendinnen ook hooked aan The Hamptons.

Ik ben al jaren fan van de triangle. Nu ben ik om naar de push up van Silk & Beach. Omdat deze aansluit bij mijn geliefde triangle, maar dan net met iets meer liefde met mijn lichaam omgaat. Omdat de push up van Silk & Beach me net even iets leuker laat uitkomen aan die lange lunchtafel op Tahiti Plage. Ibiza kan de top zeker ook aan! Ik combineer de top met de classic bottom Bondi Beach, het zusje van mijn Wild Coast hipster in chocolate soft leather.

Schermafbeelding 2013-04-03 om 15.24.401Schermafbeelding 2013-04-04 om 09.21.10Schermafbeelding 2013-04-03 om 15.22.58

Links The Hamptons top in zwart gecombineerd met de Wild Coast hipster. In het midden in combi met bikini juwelen en de low tanga Ibiza Special. Rechts met de classic Bondi bottom.

Je shopt de bikini’s van Silk & Beach online. Succesvolle lunch aan het strand verzekerd!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *