Maastricht magazine >
musthaves

Het ronde strandlaken; ofwel de roundie

Het ronde strandlaken; ofwel de roundie
Artikel begint onder de advertentie

Nu niet direct een fashion trend om aan te trekken. Meer een trend als in ultiem accessoire. Een zomers accessoire voor op het strand. Dat is de roundie; ofwel het ronde strandlaken.

Trend op Ibiza

De ronde handdoek wordt de Ibiza trend genoemd. Maar dat kan natuurlijk ook enkel marketing zijn. Iets met ‘Ibiza’ labelen heeft nu immers een magische aantrekkingskracht en is dus bij voorbaat goed voor de verkoop. Ibiza of niet, het ronde strandlaken is te leuk. Alleen al vanwege de overdosis in keuze. In iedere kleur en voor ieder wat wils. Bovendien verkrijgbaar in verschillende materialen en doorsnedes. Ook nog op te rollen tot klein pakketje.

Ronde handdoek

Ronde strandlaken shoppen

De keuze is te over. Tal van webwinkels waar je het ronde strandlaken koopt. Bovendien verschillende merken die de handdoek in hun assortiment hebben. Kwestie van even Googelen om jouw favoriet te vinden. Geen tijd? Vooruit dan, een linkje om het makkelijk te maken. One-stop-shopping naar jouw ronde handdoek dus. En natuurlijk is het kleed ook prima om je zonnegroet op te doen en handig voor die picknick.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *