Maastricht magazine >
musthaves

Slip-on sneakers aan je voeten

Sneakers lijken deze zomer een serieuze bedreiging voor high heels. De Adidas Stan Smith sneaker is al aan de voeten van menig fashionista gespot. Ook Nike Air Max is serieus in opkomst in modeland. En dan is er nog een andere sneakertrend die stevig doorzet. Namelijk de slip-on sneaker, oftewel old-school skateschoenen.

Artikel begint onder de advertentie

Sneakers met elastiek die je net als loafers in één simpele beweging aan je voeten schuift. Gek genoeg lijkt de oorsprong van deze sneakergekte, net als bij de Stan Smith schoen van Adidas, te liggen bij Céline. Het modehuis kwam in 2013 namelijk met slip-on sneakers in verschillende printjes. Dit jaar vind je de gemakkelijkste schoen ter wereld in heel veel verschillende uitvoeringen.

designer slipon sneakers

Zwart met glimmend randje van Jimmy Choo, klassieke slip-ons met ruitjes van Vans, glimmend goud van Lanvin, gevlochten raffia skateschoen van Burberry, sneakers met extra dikke zool en print van Ash, metallic exemplaar van Michael Kors.

Foto boven: slip-ons met ruitjes van Céline.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Michael Kors. Winkels die Ash, Burberry, Céline, Jimmy Choo, Lanvin en Vans verkopen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *