Maastricht magazine >

 
musthaves

Trouwgympies van I do! I do!

Trouwgympies van I do! I do!

Trouwen? Ja, enkel vanwege die ring van Solange Azagury-Partridge. En daar blijft het zo’n beetje bij. Nooit gedroomd van zo’n witte jurk. Bruidsmeisjes en bloemblaadjes doen me weinig. Ik heb er simpelweg niets mee. En if ooit, dan toch… dan sta ik met mijn voeten in de zee. In mijn nieuwe witte bikini met hoogstens een Bohemian geval in mijn haar. Enkel omdat het me dan wel weer heerlijk romantisch lijkt als mijn held die sluier met voorzichtige hand op tedere wijze naar achteren plooit om mij vervolgens onvergetelijk te zoenen zoals enkel hij dat kan!

Heb ik niks met zelf een bruiloft, hoe leuk om naar de grote dag van mijn zusje toe te leven. Afgelopen weekend jurken passen. Natuurlijk bij I do! I do! in Amsterdam. Na ja, natuurlijk? Eerlijk is eerlijk, het was even wennen. Het is alweer een hele poos geleden dat ik met een vriendin meeging om op de Beethovenstraat haar jurk uit te zoeken. Dit weekend had ik verwacht om net als toen in een oase van rust terecht te komen. Maar met moeite waren we op de lijst terecht gekomen en hadden we een afspraak kunnen bemachtigen. Zo aan het eind van de middag zat die oase er niet echt meer in.

Maar toen mijn zusje eenmaal de aandacht kreeg, was deze volledig! Een intake gesprekje. Romantische droombeelden visualiseren en delen. Benoemen wat je echt verschrikkelijk vindt. En toen de opmars naar de kleedruimte. Teveel respect voor de dames die de hele dag met jurken slepen. Jurk nummer twee was meteen al raak, dat had eigenaresse Marijn goed gespot. Mijn zusje en wij als toeschouwers hadden echter nog zeker negen exemplaren nodig om steeds maar terug te komen bij nummer twee.

Marijn en haar team zijn het kennelijk zo gewend. Zetten er geen druk achter en blijven enthousiast, eerlijk en vakkundig. Geweldig hoe Marijn zelfs mijn zusje aanmoedigde om rustig nog ergens anders te kijken. Ondertussen ben ik overtuigd. Als ik ooit, if toch, misschien per ongeluk een beetje trouw, dan is het nog steeds in die bikini, maar wel met sluier van I do! I do! Maar nu eerst en vooral benieuwd of mijn zusje die gympen van I do! I do! bij haar nummer twee koopt.

I do

Eigenaresse Marijn van I do! I do! op de Beethovenstraat in Amsterdam.

Foto boven: Trouwgympies van I do! I do!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *