Maastricht magazine >

 
musthaves

Verlovingsring van Solange Azagury-Partridge

Verlovingsring van Solange Azagury-Partridge

Ik wil trouwen! Liefst vandaag nog. Althans, gevraagd worden. En niet met een ring die je onder in je glas champagne vindt om je vervolgens in te verslikken. Ook niet met een ring verstopt in een stuk chocoladecake. Hij hoeft geeneens op zijn knieën, hoewel dat zeker mag. Maar bovenal, als hij maar die al te fijne ring met de tekst ‘Marry Me’ van Solange Azagury-Partridge aan mijn vinger schuift. Yes, I will. Yes, I do!

De ontwerpen van Solange Azagury-Partridge zijn mijn favoriet. Mijn ultieme stuk de Marry Me-ring. Zeker niet één van haar duurste exemplaren, maar wel zo actueel en onconventioneel als de rest van haar collectie. Een leuke tegenhanger ook van alle rock-chick ringen die momenteel zo hot zijn. Zoals de klauw- en slagtandringen van Dominic Jones en Pamela Love.

Pamela-Love-en-Dominic-Jones2

Mij maak je niet gek rock-chick ringen van Pamela Loves en Dominic Jones

Solange werkt vanuit haar studio in Londen. Ze maakte zich het vak zelf eigen met als eerste ontwerp haar eigen verlovingsring. De vele positieve reacties waren aanleiding om haar eigen business te beginnen. Ze werkte zelfs als creative director van Boucheron. Vandaag de dag concentreert zij zich volledig op haar eigen signature lijn. Ze gelooft dat het gebrek aan een studie binnen het designveld de basis vormt van haar succes. Ontwerpen die losstaan van de gangbare norm. Steeds actueel, met humor én draagbaar.

Solange voor Boucheron

Solange Azagury-Partridge voor Boucheron in 2002

Je vindt een winkel van Solange Azagury-Partridge op Bond Street in Londen. Ook Net-à-Porter verkoopt enkele van haar ontwerpen, waaronder de Marry Me-ring à 1.477 euro.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *