Maastricht magazine >
musthaves

Wannahave brillen van Thierry Lasry

Madonna, Alica Keys, Beyoncé, Fergie, Nicole Richie en natuurlijk Paris Hilton. Allemaal zijn ze reeds gespot met een zonnebril van Thierry Lasry. En wie eenmaal een bril van de Franse brillenontwerper heeft gepast, begrijpt waarom. De brillen die zo avant-gardisch ogen hebben te fijne glazen en zitten geweldig. Dit is de aboslute wannahave summer 2011!

Artikel begint onder de advertentie

Als iedereen het heeft, dan hoeft het van mij niet meer zo nodig. Ik bepaal liever zelf wat ik mooi vind of aantrek. Bovendien heb ik met geen van de sterren echt iets, hetgeen niet wil zeggen dat ik ze niet bewonder om hun kunnen of om wat ze hebben bereikt. Alleen Madonna al. Ze heeft het woord ‘marketing’ uitgevonden. Is ‘personal branding’ opeens een hype, Madonna weet als geen ander hoe het werkt! En als er iemand is die zich niet laat vertellen wat aan te doen of op te zetten, dan is zij het volgens mij wel. Natuurlijk heeft ze een elftal aan mensen die achter haar aanwaaien, maar ze blijft zelf ‘in control’.

Dat ‘in control’ is waar ook Thierry Lasry voor staat. Dit zijn geen brillen die je even opzet. Deze brillen draag je wanneer ‘in control’. En enkel zij die ‘in control’ zijn, weten hoe de bril te dragen. Ik ben vooral fan vanwege het enorme comfort, maar ook omdat ze op het randje van lelijk manoeuvreren. De vintage indruk, de eenvoud, perfectie in vorm, materiaal en afwerking maken dat dit de zonnebril 2011 is. Ook een absolute pré is het ontbreken van schreeuwend logo.

Ben ik normaal wars van wat de sterren hebben moet ik ook, musthaves, wannahaves en summer trends 2011, met deze ga ik mee. Niet omdat de sterren ze dragen, maar eenvoudigweg op eigen kunnen. Mijn ontdekking 2011: De exclusief in Nederland bij Siefers Opticum in Maastricht te verkrijgen zonnebrillen van Thierry Lasry.

Alicia Keys_Thierry Lasry bril2 Madonna met Thierry Lasry bril3 Beyonce met Thierry Lasry2

Beroemdheden Alicia Keys, Madonna en Beyoncé met Thierry Lasry zonnebril

Schermafbeelding 2011-04-07 om 19.36.56

Mijn Thierry Lasry Obsessy van Siefers Opticum, obsessed!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *