Maastricht magazine >
musthaves

Zweedse COS speelt met zijde

Zweedse COS speelt met zijde

Sinds kort ben ik COS fan. En niet zo’n beetje. Onlangs een halve winkel van de keten leeg gekocht. Had het gevoel in een betaalbaar Acne walhalla te staan. Niet verwonderlijk eigenlijk. Zowel Acne als COS komen immers uit Zweden. Ook om een andere reden verbaast die betaalbaarheid mij niet. Is shoppen bij H&M zo goed als gratis, het upscale zusje COS biedt uiterst betaalbare fashion. Wie maakt daar nu niet gebruik van?

Artikel begint onder de advertentie

Ik ging vanwege de draagbaarheid voor de 3/4 sleeve dress in black. Een jurk met een hoog wooncomfort. De versie in blauw met groen echter zeker zo mooi. Het is vooral de combinatie van het breisel met het silk-achtige stofje dat voor een natuurlijke look zorgt, het kledingstuk draagbaar maakt en de hebberigheid in mij aanspreekt. Kan er dan ook echt niets aandoen dat ik uiteindelijk ook een oversized vest van linnen en zijde scoor. Uhh, had ik al gezegd hoe blij ik ben met mijn legergroene katoenen top met, hoe kan het ook anders, zijden achterkant?

Geen COS in de buurt? Dan shop je het label online. Misschien doe je dat eigenlijk sowieso het liefst, want over die webshop is nagedacht. Online winkelcomfort!

Boven de jurk in blauw groene, beneden cardigan met linnen voorkant en zijden achterkant.

Foto boven: Legergroene katoenen top met zijden achterkant.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *