Maastricht magazine >
fashiontips

Naracamicie: The making of…

Dat je opeens de hoofdrol speelt… Naracamicie nodigde me uit als hét gezicht van hun campagne. Een campagne van de Naracamicie winkel in Maastrcht. Dit is the making of!

Artikel begint onder de advertentie

Hét gezicht mogen zijn

Te grappig. Dat jouw gezicht als uitnodiging wordt verstuurd. Naar je eigen vriendinnen en de beste relaties van de Naracamicie winkel in Maastricht. Pracht excuus ook om heel veel blousjes te passen. Zag ik het merk als een beetje truttig, ben ik fan. Op sommige tops best wel verliefd geworden. Naracamicie gaf me daar dan ook alle ruimte toe. Ik mocht zelfs meedenken over de opzet van de uitnodiging en aangeven wie ik wilde nodigen voor het besloten feestje van Naracamicie in Maastricht.

De shoot met Christian Petermann

In alle vroegte. Op het Herdenkingsplein in Maastricht. Fotograaf Christian Petermann en ik werken voor het eerst op deze manier samen. Meteen op elkaar ingespeeld. Christian houdt net als ik niet van treuzelen. Hij begrijpt meteen waarom ik dat ene shirt achterstevoren aantrek. Houdt er ook van dat ik een mannenshirt heb geselecteerd tussen al die vrouwelijke tops. Het duurt niet lang of ik mag mijn warme winterjas weer aantrekken. Daaronder houd ik één van de tops aan. Voelt als op het lijf geschreven.

Meer ontdekken? Klik hier voor winkelinformatie over Naracamicie in Maastricht of ondek meer over het merk.

Achterstevoren blogs

Alle tops van Naracamicie. Flared jeans van Paige (van PL-Line) en klompen Gucci (van de Gucci winkel in de PC).

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *