Maastricht magazine >
fashion

Naveltruitje krijgt tweede leven

Naveltruitje krijgt tweede leven

Was je in de jaren 90 al ‘geschikt’ voor het naveltruitje, en is je platte buik niet gaan hangen? Ren dan nog even naar de winkel om een crop top aan te schaffen voordat de zomercollecties weer uit de winkel verdwenen zijn. Sommige varianten kun je overigens bijna geen top meer noemen, de term bustier of bandeau bh zou beter passen. Deze zomer dragen we er niet alleen een heupbroekonder zoals twintig jaar geleden maar combineren we de korte tops met een kokerrok of shorts met hoge taille. Dit maakt de cropped top niet langer tacky, maar juist fashionable en stijlvol. Met prints of in uni, alles mag. Nu die temperaturen nog omhoog, maar een jasje erover doet ook wonderen.

Artikel begint onder de advertentie
proenza-schouler-ss2012 Versace_croptop_ss2012 dolce-and-gabanna-ss-2012-cropped-top EmilioPucci_croptop_ss2012

Cropped tops tijdens de SS 2012 shows van Proenza Schouler, Versace, D&G en Emilio Pucci.

Geef jij liever niet zoveel van jezelf bloot? Kies dan voor een tanktop van VPL, oftewel Visisble Panty Line. Dit label streeft ernaar om ondergoed zichtbaar te maken, en dus houdt de kleding het midden tussen ondergoed en sportswear. Een spannende en unieke combinatie, die goed past bij deze trend.

VPL VPL_BUSTIERTOP1 VPL_SS2012

Korte en lange lingerietops van VPL.

Foto boven: Prada SS 2012.

Kleding van Prada koop je bij PL-Line City Outfits. Scroll naar beneden voor meer winkels die het merk verkopen. VPL is verkrijgbaar bij Net à Porter. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor verkooppunten van de andere merken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *