Maastricht magazine >
fashion

Next big thing van Twin-Set

Next big thing van Twin-Set

Al sinds de 90-er jaren begrijpt het Italiaanse merk Twin-Set heel goed hoe het werkt. Oorspronkelijk, zoals de naam doet vermoeden, sterk in knitwear. Vanaf dag één heeft het merk oog gehad voor innovatie en  vrouwelijke vormen. Daarbij vooral steeds draagbaar. Tot op de dag van vandaag.

De afgelopen jaren leek het merk door te slaan naar de prijzige kant. Maar deze winter schittert de drijvende kracht, Simona Barbieri, als nooit tevoren. Een legging die tot onder de voet reikt, het straatbeeld van New York beheerst en belooft de next big thing te zijn voor iets onder de 100 euro. Geweldig met flatjes, nu en in de herfst.

Artikel begint onder de advertentie

Maar ook een mode-ode aan Michael Jackson met een subliem gesneden en gevoerd jurkje met adembenemende schoudervulling voor onder de 200 euro. Een super dress to impress die het zowel naar werk, doordeweeks en avondje uit goed doet voor net iets meer dan 100 euro. Prijs-kwaliteit lijkt scherper te zijn dan ooit te voren! Eerlijk? De collectie bij Solo in Sittard in beige-nude en zwart bewijst dat je echt alles van Twin-Set wilt hebben.

Loves to Have gaat voor de katoenen dancers legging, ook wel ski pants genaamd, van Twin-Set. Liever een goedkope variant of nylonlook? Dan biedt Pamela Mann perspectief! Ook Wolford heeft een exemplaar in de collectie dat met gemak is om te toveren tot een dancers legging.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *