Maastricht magazine >
fashion

Niet te missen Miu Miu

Niet te missen Miu Miu

Om de A/W 2010 collectie van Miu Miu kun je niet heen. Is het niet vanwege de kleurrijke, opengewerkte panties, dan is het wel vanwege de lakschoenen met dubbele strikjes. Ook de blije jurkjes van wol vallen op! Onmogelijk een blaadje open te slaan zonder je oog op een paginabrede advertentie te laten vallen. Sterker nog, zelfs menig cover kopt in augustus met een te hebben Miu Miu-jurk. En dat is opvallend!

De jurk pronkt op de cover van drie bekende glossies en dat is buitengewoon. Normaal zijn de pr-afdelingen van de merken immers uiterst voorzichtig met het uitlenen van kleding. Al is het maar om doublures te voorkomen. Natuurlijk beloofden de reacties op de show al een zekere exposure. De collectie mocht een overweldigend applaus ontvangen, maar wie had gedacht dé jurk zowel op de cover van Vogue, Elle en W terug te zien?

Artikel begint onder de advertentie

Miu Miu-covers

Eva Mendes draagt de jurk in een gele, okerachtige tint op de cover van de Amerikaanse W. Lily Allen kopt voor de Britse Elle met een variant in lila, terwijl het Deense model Freja Beha Erichsen in orange is gehuld op de Britse Vogue. En ja, de covers onderschrijven wat de catwalk al bevestigde, de jurk is subliem.

Loves to Have is net als Lily Allen, die de jurk na de shoot mee naar huis wilde nemen, én ondanks de overexposure nog lang niet op de opvallende collectie uitgekeken. Met bedragen die oplopen tot tegen de 4.000 euro voor de kleurrijke jurk is het echter nog even afwachten hoe vaak we deze in het echt gaan zien. Nu maar hopen dat ze zich bij Miu Miu niet te druk maken over hoe het kon gebeuren dat de jurk op de cover van drie magazines verscheen en vooral hun creativiteit steken in een nieuwe collectie die net zo veelbelovend is als de herfst-wintercollectie 2010.

MiuMiu

Je vindt Miu Miu onder andere bij Kiki Niesten te Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *