Maastricht magazine >
fashion

Nomineer jouw favo fashion site

Nomineer jouw favo fashion site

Ik kon het niet laten. Heb mezelf net genomineerd voor de Elle.nl Awards 2011 in de categorie Modetwitteraar van het jaar. Maar dat ben ik eigenlijk helemaal niet. Ik blog enkel over mode op Loves to Have. En daar wordt dan soms weer door anderen over getwitterd. En zo pik ook weer dingen op over mode op Twitter. Doordat ik samen met meer dan 27.000 anderen Viktor & Rolf volg, maar ook een selfmade modeblogger als Annemieke Staupe. Maar Elle is niet enkel opzoek naar de Modetwitteraar van het jaar. Elle lanceert dit jaar een keur aan internet awards. En jij bepaalt de genomineerden. Elle.nl Awards 2011 here we come!

Artikel begint onder de advertentie

Stemmen kan vanaf nu in de volgende categorieën: merkensite van het jaar, online modeshop van het jaar, modeblog van het jaar, ruil-/tweedehands-/ vintageshop van het jaar en Modetwitteraar van het jaar. Elle selecteert vervolgens in iedere categorie drie geselecteerden. Deze verschijnen in het augustusnummer dat vanaf 12 juli in de winkel ligt. Daarna gaat het om de meeste stemmen.

Meeste stemmen gelden? Nomineer dan nu mee! Wat dacht je van LovestoHave.com in de rubriek merkensite van het jaar? Natuurlijk mag je Loves To Have ook best als modeblog benoemen. En als je dan toch bezig bent, ook Winkeldochters Anne en Lieve zijn reuze blij met een stem in de categorie vintageshop van het jaar.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *