Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Nooit meer vlekken: unstainable t-shirt

Nooit meer vlekken: unstainable t-shirt

Nooit meer vlekken, dat is wat modemerk Elizabeth & Clarke belooft. Het merk presenteert The Unstainable White Shirt. Een t-shirt dat dankzij een nanocoating crispy wit blijft.

Artikel begint onder de advertentie

Elizabeth & Clarke is een budget fashionbrand. Het vlekkeloze t-shirt maakt gebruik van een technologie die zorgt dat de verbinding die watermoleculen samenbrengt wordt doorbroken. Dat betekent dat vuil en vlekken zich niet kunnen hechten. De technologie bestond al. De innovatie van Elizabeth & Clarke is dat de vlekkeloze technologie nu ook op stoffen van het fijnste materiaal kan worden toegepast. Hoe leuk is dat? Want zijn het vaak niet die hele mooie, verfijnde stoffen die het meest gevoelig zijn voor vlekken.

Schermafbeelding 2015-05-03 om 16.47.42

Klik hier om het fimpje te zien over The Unstainable White Shirt

Na 6 maanden testen is het resultaat een super zacht shirt. Alleen… het is nog even niet te koop. Wil jij zo’n fijn shirt hebben? Draag dan bij aan de pledge van Elizabeth & Clarke op Kickstarter. Vanaf september kun jij dan zoveel knoeien als dat je wilt! Zeker een aanrader als graag de leukste thuis bent… of op dat feestje voor die extra act wilt zorgen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *