Maastricht magazine >
fashiontips

Officer coat; mine is vintage!

Officer coat; mine is vintage!

Als je een kledingstuk lang genoeg bewaart, dan wordt het vanzelf vintage. Officiersjasjes blijven terugkomen, je ziet ze op straat en bij de grote modehuizen. Designers als Balmain, Saint Laurent en Marc Jacobs hebben ze in de collectie. Nog leuker? Je eigen officiersjasje vinden in een vintagestore.

Artikel begint onder de advertentie

 

Miriam34

Mijn officiers coat hing gelukkig nog bij mijn dochter in de kast, had ze ooit eens van mij geërfd. Laten we deze maar weer eens showen, maar niet met de bijpassende broek. Nee hoor, we gaan voor stoer met een boyfriend jeans van Patrizia Pepe.

 

Miriam43

Mijn officiersjasje kocht ik long time ago. Het jasje is van Patrizia Pepe en heeft geweldige, oud-zilver kleurende, stoere knopen. De knopen vind je aan de mouwen, rug, kraag en de voorsluiting. I am an officer!

 

Miriam15

Zo’n vintage, kort jasje geeft je outfit een oppepper. Dus ga op zoek en je hebt een waarlijke klassieker in huis. En ja hoor, dan ben je ook een officer.

 

Miriam25

Bij mijn outfit draag ik verder Marni schoenen en een t-shirt van Acne.

Volg mij op Instagram als je mijn outfits dagelijks wilt zien. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Patrizia Pepe. 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *