Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Oog op de mode van winter 2013

Oog op de mode van winter 2013

Geen officiële trend maar wel opvallend, al die ogen in de mode. Kenzo het eerste label bij wie ik ze zag. Toen voor mij een op zichzelf staand verschijnsel, net als de wolkenprint van Humberto Leon en Carol Lim. Vervolgens trok de Peekaboo bag van Fendi met z’n gele kijkers mijn aandacht. Een eyeopener, een aanleiding om te kijken of ogen toch als thema te herkennen zijn in de wintercollecties van 2013.

Artikel begint onder de advertentie

Sinds die tijd het ‘big brother is watching you’-gevoel. Want of het nu etalages, kledingrekken of webshops zijn, overal zijn er ogen op mij gericht. En gefascineerd als ik ben, staar ik gewoon lekker terug!

Ogen_trend_mode_20131

1. Ketting van Lito, 2. armband van Marc by Marc Jacobs, 3. Kenzo sweater, 4. portemonneetje van Fendi, 5. manchetknoop van Chapman Brothers x Louis Vuitton, 6. Tas van Chapmans Brothers x Louis Vuitton, 7. wikkelrok van Kenzo, 8. Kaftan van Fendi, 9. jurk van Northland/Vicolo.

Foto boven: campagnebeeld van Kenzo.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Kenzo, Northland/Vicolo is verkrijgbaar bij Depeche in Maastricht. Winkels die Fendi, Louis Vuitton en Marc by Marc Jacobs vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. De sieraden van Lito shop je onder andere online bij my-wardrobe.com.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *