Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Opvouwbare Wayfarer op de piste

Opvouwbare Wayfarer op de piste

De Wayfarer blijft één van die favoriete klassiekers. Deze Wayfarer was er al in folding model. Maar nu is de handige, opvouwbare vriend van Ray-Ban er ook met verschillende soorten glazen. En dat maakt het je ultieme wintersportvriendje!

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2016-02-23 om 08.52.01

Brillen die niet in je clutch passen betekent foetsie

Eerlijk is eerlijk, ik ben niet zo van de opvouw zonnebrillen. Hoewel ik de brillen vol aandacht kan bewonderen, ga ik voor de real thing. Maar zo raakte ik afgelopen zomer ook mijn nieuwe, lang gewenste Thierry Lasry bril kwijt. (En nu ik er aan denk, word ik er weer misselijk van. Juist omdat k zo zorgvuldig met mijn spullen omga en omdat ik van die bril hou!) Had het ding op tijdens een barbecue. Toen de zon onderging, leek de bril niet in mijn clutch te passen. Sindsdien is mijn bril der brillen spoorloos. Tja, met een opvouwbare zonnebril was dat dus niet gebeurd.

Opvouwbare Wayfarer met aangepaste glazen op de piste

Ski jij het liefste ook zonder rugzak? Dan is die zonnebril soms best een onhandig ding. Helemaal sinds de komst van de helm. De opvouwbare Wayfarer wordt door een Lovestohave.com fan als tip toegespeeld. En eigenlijk, bij iets langer nadenken, willen we je de bril niet onthouden. Helemaal daar de betreffende fan zo lovend is over de glazen. Kwam de opvouwbare Wayfarer in eerste instantie enkel met de standaard glazen, is de bril er nu met glazen naar keuze. Voor iemand zoals ik, die zelfs de zomer niet doorkomt zonder polarized Ray-Ban, is dat geen overbodige luxe.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Ray-Ban. Of ga voor de klassieke Wayfarer.

Dank aan Moniek voor het delen van deze tip en maken van de foto’s!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *