Maastricht magazine >
fashion

Overhemd kleurt blauw

Overhemd kleurt blauw

Anno 2012 is het witte overhemd voorzien van ruches. De simplicity van 2011 is echter niet vergeten. De eenvoud komt terug in blauwe overhemden van onder andere Jil Sander, Stella McCartney en Vionnet. Lang en oversized, daardoor veelzijdig. Je draagt ze als overhemdjurkje of wat klassieker, zoals ingestopt in een rok met hoge taille of een felgekleurde broek. Dankzij kleine details is het wel duidelijk te zien dat er een ontwerper aan te pas is gekomen. Elk exemplaar heeft zijn eigen karakter.

Artikel begint onder de advertentie

In de collectie van Jil Sander een lichtblauw overhemd met een blinde sluiting en zakken, en een iets donkerdere variant met brede omslagen bij de mouwen. Stella McCartney maakte een kraagloze variant met twee kleuren knoopjes en een sleepje, terwijl bij het exemplaar van Vionnet de wijd uitstaande mouwen opvallen.

blauw_overhemd_ss2012_JilSander_lichtblauw1 blauw_overhemd_SS2012_StellaMcCartney2 blauw_overhemd_ss2012_Vionnet1

Van links naar rechts: Jil Sander, Stella McCartney en Vionnet.

Foto boven: Jil Sander.

Kleding van Stella McCartney koop je onder andere bij PL-Line City Outfits. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen. Winkels die Jil Sander en Vionnet verkopen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *