Maastricht magazine >
fashion

Party dresses & BFF’s

Dol op die momenten waarop ik me samen met vriendinnen in het gareel gooi voor een gala feestje. Wanneer de dresscode ‘black tie’ of ‘cocktail’ luidt. De kunst om last minute je definitieve keuze te maken voor een jurk. Volledig afgestemd op je humeur of op wat je wilt uitstralen.

Ontwerper Roland Mouret adoreert schoenen. Omdat ze bijdragen aan vrouwelijke sensualiteit en seksualiteit én vanwege de kracht je te veranderen in wie je wilt zijn. Met zijn harmon lace en crepe dress bewijst hij dat zijn kleding ook gezegend is met die eigenschappen. Een jurk uit de AW 2012/2013 collectie. Een collectie die hij omschrijft als een spel tussen ‘new rising elegance’ en ‘haute couture attitude’. Vrouwelijkheid ten top!

Artikel begint onder de advertentie

Frivoler dan het haute couture karakter van de jurk van Roland Mouret, is mijn party dress van de Italiaanse designer Elisabetta Franchi (voorheen Celyn B). Staat de ontwerpster bekend om haar korte, strakke jurkjes, zien we sinds de zomer een ontwikkeling naar nog steeds ultrakorte, maar wijd gesneden jurkjes. Haar jurkjes doen daarmee eer aan de spontane elegantie en onafhankelijk geest die zij, naast verleiding, aan haar ontwerpen toeschrijft.

Elisabetta Franchi aw 12 132 Roland Mouret lace dress

Foto boven: BFF showt vrouwelijkheid ten top in Roland Mouret harmon lace and crepe dress. Zelf draag ik een jurk van Elisabetta Franchi uit de AW 2012/2013 collectie.


Ik vond mijn Elisabetta Franchi jurk bij Max in Maastricht. BFF-er kocht haar Roland Mouret bij PL-Line City Outfits. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van Elisabetta Franchi.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *