Maastricht magazine >
fashiontips

People: Arjuna met Tom Ford bij Mestrini

People: Arjuna met Tom Ford bij Mestrini

Dit is Arjuna Denboeft van Mestrini Optiek in Maastricht. Op de foto met zijn good old best friend: een bril van Tom Ford. Arjuna is opticien. Dat is eigenlijk best jammer. Waarom?

Artikel begint onder de advertentie

‘Nee’ verkopen met een lach

Arjuna Denboeft is sympathiek. Een man met een lach. Hij luistert, laat je, adviseert en durft ook ‘nee’ te verkopen. Dat is trouwens iets waar ze bij Mestrini Optiek sowieso goed in zijn. Ik weet nog dat ik enkele jaren geleden aangaf toe te zijn aan een nieuwe bril. Het montuur vond ik nog steeds kek, maar had het gevoel dat ik een andere sterkte kon gebruiken. Een nauwkeurige meting volgde. Van mijn ogen en van mijn bril. Een nieuwe bril was niet nodig. Bijna teleurgesteld verliet ik de winkel. Want hoewel nog blij met mijn montuur, had ik allang ‘mijn’ nieuwe bril gespot!

Een oprechte opticien

Ik hoor je denken: ‘Als Arjuna zo goed is in zijn vak, waarom is het dan jammer dat hij opticien is?’ Ik schreef al dat Arjuna sympathiek is. Dat schrijf ik niet zo maar. Ik vind het werkelijk een zeer aangenaam mens. Niet dat ik hem goed ken, maar dat hoeft ook niet om zijn oprechte hartelijkheid te herkennen. De hartelijkheid waar veel winkels wel iets meer van kunnen gebruiken. Een bril heb je niet alle dagen nodig. Ik kom dus niet wekelijks bij Mestrini Optek. En dus ook Arjuna niet zo vaak tegen. Jammer dat hij bijvoorbeeld geen bakker is. Een brood koop je nu net iets vaker dan een bril.

Een aangename dosis hartelijkheid

Ben jij toe aan een nieuwe bril of denk je dat te zijn? Is het tijd je ogen eens door te laten meten? Kun je een opticien of optometrist gebruiken. Of heb je gewoon zin in die nieuwe zonnebril? Je raadt het al! Mestrini Optiek maakt je blij!

Op de foto draagt Arjuna Denboeft een Tom Ford bril van het eerste uur. De huidige collectie Tom Ford bij Mestrini Optiek in Maastricht bestaat uit al net zulke future proof klassiekers. Geen zin in Tom Ford? Genoeg andere fijne merken. Zowel niche als dat ene hele populaire brillenmerk.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *