Maastricht magazine >
fashiontips

People: Sandra Hoepel van PL-Line

People: Sandra Hoepel van PL-Line

Hoewel PL-Line niet van haar is, is Sandra Hoepel absoluut het beste, vrouwelijk uithangbord dat deze winkel zich kan wensen. De girl is werkelijk altijd top gekleed. Als geen ander begrijpt ze het verschil tussen stijl en fashion. En dat laat ze ook nu weer zien met die blouse van Tony Cohen.

Artikel begint onder de advertentie

Geen getut of onnodige ijdelheid

Xavier van PL-Line helpt me om Sandra te overtuigen op de foto te gaan (thank you). De twijfel siert haar. Ze laat liever de klanten van PL-Line stralen dan druk met zichzelf bezig te zijn. Gaaf vind ik het te ontdekken dat ze, wanneer eenmaal overgehaald door Xavier, moeiteloos op de foto gaat. Sandra ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Had gedacht dat ze eerst nog een spiegelcheck zou doen, maar realiseer me dan dat de klasse die ze uitstraalt aangeboren is. Deze girl maakt zich niet druk over een lippenstift. Wat je ziet, is wie ze is.

Elegantie met een rock ’n roll twist

De blouse van Tony Cohen is één en al elegante stoerheid. Juist door de broek met ritsen van Saint Laurent wint de charmante blouse aan elegantie. De chelsea boots van Tiger of Sweden zijn zo’n altijd goed basic. Ik hou ervan. Hoe drie sterke stukken zorgen voor een volledig gestijlde look.

Je shopt de outfit bij PL-Line in Maastricht. Ook Sandra en Xavier vind je er 😉

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *