Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Pockies: Boxershort met zakken

Pockies: Boxershort met zakken
Artikel begint onder de advertentie

Te leuk en nog echt handig ook. Een boxershort met zakken. Ideaal om je mobiel in mee te slepen door het huis. Net zo handig om je creditcard in te ‘verstoppen’ tijdens dat tripje X, Y, Z. Maakt dat ongegeneerde onderbroek wroeten van mannen meteen ook legitiem. Pockies is de boxershort met zakken. Een uitvinding van drie Groningse studenten.

boxershort zakken

Het idee achter Pockies boxershort

De drie Groningse studenten wilden hun bankhang-comfort verhogen. Bankhangen in onderbroek zonder dat je telefoon tussen de zitting van de bank glipt. Vanaf de bank even richting de wc zonder met je handen vol peuken, aansteker en mobiel te klungelen. Gewoon alles mee naar de plee. Een ontwerp dat het comfort biedt van het bankhangen in boxershort, maar dan zonder dat je zaakje uit een pijp bungelt en zonder dat je de hele tijd alles kwijt bent. Kortom een boxershort met zakken.

De functionaliteiten van boxershort met zakken

Natuurlijk dat het ding zakken heeft. Daarnaast zo gevormd dat het volgens de drie mannen iets doet voor je ‘meest kostbare bezit’. Bungelt bovendien niet naar buiten als je je been optilt. Kwaliteit is bovendien goed en de shorts zijn tijdloos. Een boxershort die je ultieme vrijheid biedt.

Pockies zakken

Je shopt Pockies boxershort via de website van het merk.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *