Maastricht magazine >
fashion

Prada x Vahram Muratyan

Prada x Vahram Muratyan

Ieder zichzelf respecterend modehuis lijkt tegenwoordig een illustrator in de arm te nemen voor een unieke collectie T-shirts. Karl Lagerfeld werkte samen met designbureau I Love Dust en Marni onder andere met Brian Rea en Rop van Mierlo. Marni huurde Vahram Muratyan in eerste instantie alleen maar in voor het ontwikkelen van een online lookbook voor de zomercollectie van 2012. Blijkbaar was men zo te spreken over de illustraties dat ze nu verkrijgbaar op T-shirts onder de naam Prada Parallel Universes. Van de Dixie zonnebril en de schoenen met cadillac vinnen tot de Rocket shoes en de Pyramid bag.

Artikel begint onder de advertentie

Doet de naam Vahram Muratyan geen belletje rinkelen? Je hebt vast wel eens een van zijn kunstwerkjes gezien. Zo ben ik zelf al tijden een enorme fan van ‘Paris vs New York’, een serie afbeeldingen waarin de grafisch ontwerper het leven in Parijs en New York tegen elkaar af zet. Treffend en boordevol humor.

prada-parallel-universes-vahram-muratyan-prada-spring-summer-2012-collaboration-patent-leather-sandals-2   Vahram_muratyan_fashion

Links een animatie uit het lookbook, rechts een illustratie uit de serie Paris vs New York.

Foto boven: T-shirts met het werk van Vahram Muratyan.

De T-shirts zijn verkrijgbaar in Prada boetieks. Scroll naar beneden voor winkels die de reguliere collecties verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *