Maastricht magazine >

 
fashionfashion-news

Priceless stukken Keuze van Kiki

Priceless stukken Keuze van Kiki

Gisteren vond de officiële opening van de winkel Keuze van Kiki in de Herenstraat te Amsterdam plaats. Net als Loves to Have schreef heel modeminnend Nederland er al over. Ik was bij de opening en onder de indruk van de prachtige stukken en de geweldige sfeer. Gegrepen hoe Kiki Niesten bijna historische designstukken van Azzedine Alaïa, Jil Sander en Marni, het leven schenkt. Stukken die ze gedurende de afgelopen 30 jaar heeft verzameld.

Dat Kiki Niesten een visie op mode heeft, bewijst ze wederom met het concept Keuze van Kiki. De labels van de designklassiekers heeft ze verwijderd en vervangen voor haar eigen label. Hiermee wil ze benadrukken dat de items van merken als Gucci en Prada mooi en tijdloos op zichzelf zijn. En dat staat volgens haar los van de designer achter het ontwerp. Wil je toch weten van welk modehuis een bepaald item is, vind je het oorspronkelijke label in een gouden envelopje. In het envelopje is tevens de oorspronkelijke prijs terug te vinden.

De oorspronkelijke prijs is niet zonder reden in het envelopje gestopt. De kledingstukken en accessoires bij Keuze van Kiki zijn namelijk priceless. Ze worden volgens opbod verkocht.

keuze-van-kiki-jas-opening

keuze-van-kiki-jas-opening-label

keuze-van-kiki-amsterdam-roze-jurk

keuze-van-kiki-amsterdam-opening-roze-jas1

keuze-van-kiki-amsterdam-behang

keuze-van-kiki-amsterdam-opening-accessoires

Je vindt Keuze van Kiki op de Herenstraat 32 in Amsterdam. Liever de laatste collectie shoppen? Bezoek dan Kiki Niesten in Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *