Maastricht magazine >
fashion

Pussy bow blouse blijft in 2012

Pussy bow blouse blijft in 2012

Ben jij je kast al aan het opruimen om plaats te maken voor de nieuwe zomercollecties? Laat die pussy bow blouse dan toch nog maar even hangen tot de winter. Zolang het geen geruit exemplaar is tenminste. Want ook anno 2012 blijft deze blouse een belangrijk item in je garderobe. Labels als Céline, Vera Wang, Viktor & Rolf en Yves Saint Laurent waagden zich aan het ontwerpen van nieuwe interpretaties van het kledingstuk voor hun pre-fall collecties. De jaren ’70 blijven nog even als inspiratiebron. Naast de pussy bow blouses dit jaar ook pussy bow jurken, onder andere gezien bij Rachel Zoe.

Artikel begint onder de advertentie

Céline gebruikte leer, waardoor het kledingstuk er meteen een stuk minder chic uitziet. Viktor & Rolf en Yves Saint Laurent speelden met de pasvorm en Vera Wang maakte een strik tot op de knie.

pussybowblouse_Celine pussybowblouse_ViktorenRolf pussybowblouse_YSL pussybowjurk_RachelZoe1

Blouses, van links naar rechts: leer van Céline, glimmend exemplaar van Viktor & Rolf, luipaardprint van Yves Saint Laurent en blauwe jurk van Rachel Zoe.

Foto boven: Vera Wang

Yves Saint Laurent is onder andere te koop bij PL-Line City Outfits in Maastricht. Scroll naar beneden voor andere winkels die het het merk verkopen. Verkoopadressen van Céline en Viktor & Rolf vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. Vera Wang is zo nu en dan verkrijgbaar bij Net à Porter en de collecties van Rachel Zoe koop je online by mytheresa.com.


Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *