Maastricht magazine >
fashiontips

Rok Designers Remix: Feminine en stoer

Rok Designers Remix: Feminine en stoer

Na een jarenlange verslaving aan jurkjes en joggingbroeken, staat bij mij de rok op 1. Ik vind het misschien wel het meest eenvoudig te combineren item ooit. Zojuist ontdekte ik dat ik ondertussen wel een te fijne collectie rokken van Designers Remix aan het verzamelen ben. Van die rokken die stoer en charmant tegelijk zijn. Met hakken, laarzen of een sneaker, precies waar jij zin in hebt en altijd goed!

Artikel begint onder de advertentie

Voorzichtig een lange rok proberen

Hou ik van rokken en jurken tot op de grond, twijfelde ik over een iets korter exemplaar. In New York bij Banana Republic besloot ik zo’n lange rok toch even te proberen. Dat was een goed idee, blijkt alleen al uit de vleiende reacties die ik van jullie kreeg (zie dag 3 van 5 dagen op rij in zijden items van Banana Republic). Hoewel de maxi rok van de Banana Republic de grond niet raakt, is het ding nog steeds wel lang-lang. Mijn twijfel over een net iets korter exemplaar bleef bestaan, totdat…

De blijheid van een uitverkoopje

Todat ik in de uitverkoop bij Stijl Wyck die leren rok zag hangen. Paste ik een kokerrok met top, besloot ik dan toch ook om de leren rok te vragen. Mezelf al indekkende door te roepen dat ik niet wist of het wel iets was, dat ik het alleen even wilde proberen. Tja, dat was te voorzien. Proberen werd willen. Helemaal toen ik Sheila vroeg of ze misschien nog een dikke wollentrui in de aanbieding had. Ook dat uitverkoopje was snel gevonden. De heerlijke, harige, wollen, grijze trui van By Malene Birger is voor mijn leren rok gemaakt. Ik twijfelde echter over schoenen bij de match. Sheila stelde sneakers voor. ‘Te makkelijk’, vond ik. Toen kwam ze met een paar te stoere, winter laarzen op de proppen. En zo is het dat ik thuis mijn vergeten Prada laarzen opnieuw ontdekte. Dank je wel Sheila voor het meedenken, daar kan ik wat mee!

IMG_4192

3x Designers Remix is een voorrecht

Mijn rokken verzameling lijkt zich het afgelopen jaar langzaam uit te breiden. Ik constateer dat Designers Remix aanvoerder is in deze. Het begon met een geruit setje bestaande uit rok en top. Daarop volgde een leren, plissé rok van Designers Remix (die ik 5 dagen op rij combineerde) en nu dus mijn meest recente aanwinst. Wat de drie rokken gemeen hebben? Ze zijn alledrie zowel volledig feminine als stoer te combineren. Zal die vierde er dan toch ook van komen? Ach wat, de uitverkoop is immers begonnen!

IMG_4179

Rock it

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Designers Remix. Ik kocht mijn drie exemplaren bij Stijl Wyck in Maastricht.

Dank je wel lieve Lotte Henk voor het maken van de foto’s

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *