Maastricht magazine >
fashion

Sabrina Meijer, afterDRK en Theyskens’ Theory

Sabrina Meijer, afterDRK en Theyskens’ Theory

Iedere beetje fashionista heeft wel eens van haar gehoord of haar blog met outfitposts bezocht. Misschien ben jij zelfs wel één van haar Facebook-vrienden. Haar prikbord, waarop ik Sabrina Meijer interview, telt er ruim 8.500. De blogs op www.afterdrk.com worden zelfs vele malen meer bekeken. Al vijf jaar lang post de 23-jarige Sabrina haar outfits op deze site. Ze inspireert wereldwijd. Zelfs in die mate dat merken er alles voor doen om haar in hun merk te zien, in de hoop dat ze over hun label of dat ene item blogt. Ik vraag Sabrina wat mode voor haar is en ontdek haar loves to have: een zwarte blazer van Theyskens’ Theory.

Artikel begint onder de advertentie

Sabrina: ‘Mode is voor mij best cliché, het is een manier om aan de buitenkant te laten zien wie ik van binnen ben. Iets waarmee ik af en toe kan experimenteren, af en toe misschien wel kan inspireren en iets wat ieder seizoen verandert en me dus non-stop bezighoudt.’ Haar antwoordt kenmerkt de bescheiden Sabrina. Behalve bescheiden, is ze bovenal echt. Haar eigen stijl bevestigt dat, maar ook haar antwoord naar haar populariteit onder merken. Ze schrijft: ‘Ik krijg dagelijks meerdere mails van merken of ik een samenwerking met ze wil doen, of ik iets uit wil zoeken of iets weg wil geven op mijn blog. Negen van de tien keer, misschien zelfs nog vaker, zeg ik nee. Een merk moet echt bij mij passen.’ Alleen wanneer ze er ook voor zou betalen gaat ze op een aanbod in. Het is die echtheid, dat pure, dat eerlijke, dat haar blog volgens mij zo succesvol maakt.

Haar absolute favoriet? Een zwart jasje van Theyskens’ Theory. Kennelijk loopt ze al vijf jaar in een zwarte blazer van de Zara. Ze noemt de blazer van Theyskes’ Theory standaard, maar toch ook niet. Ze doelt op de kraag. Theyskens’ Theory is het in 2010 geboren label uit de samenwerking tussen Theory en de voormalig bij Nina Ricci werkzame Olivier Theyskens. Ook nu wordt haar bescheidenheid bevestigd als ik vraag waarom ze Olivier niet even belt. ‘Als je z’n nummer voor me hebt? Nee, ik heb altijd heel veel moeite met om dingen vragen. Zelfs als mensen aangeven dat ik moet laten weten als ik iets wil hebben.’

Theyskens Theory blazer

Jasje van Theyskens’ Theory: basic, maar bijzonder

Naast haar echtheid spreekt het me aan dat Sabrina bij zichzelf blijft. Een eigenschap die natuurlijk hand in hand gaat met die puurheid. Zo maakt haar vriend momenteel de foto’s voor op afterDRK en doet ze gewoon boodschappen in haar jogging bij de AH. Hoewel ze ondertussen best leuk verdient met haar site, schrijft Sabrina ook nog steeds als freelance lifestylejournalist voor NU.nl. Over de toekomst zegt ze: ‘Ik ben me heel bewust van het feit dat mijn blog niet voor eeuwig blijft zoals hij nu is, maar wie weet evolueert dat langzaam in iets anders. Ik maak me geen zorgen om de toekomst, zolang ik het leuk vind blijf ik het doen, anders zou ik vandaag nog stoppen. In de toekomst zou ik ‘het merk afterDRK’ graag uitbouwen tot iets groters dan alleen een blog.’ En daar slaagt ze vast in. Of zoals ze zelf op haar wall post: ‘If you can dream it, you can do it.’

 

Afterdrk Facebook interview

Facebook-interview met Sabrina op haar wall

 

Wil jij het volgende Facebook-interview live volgen? Dat kan door vrienden met mij te worden op Facebook.

Net als Sabrina into Theyskens’ Theory? Scroll naar beneden voor verkoopadressen. Je vindt het label tevens online bij Net à Porter.

Foto boven: Honestly stolen van afterDRK

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *