Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Saint Laurent sokken in je pumps

Saint Laurent sokken in je pumps

Sokken in pumps. Voor mij blijft het een twijfelgeval. Op de catwalks, in lookbooks en in magazines ziet de combinatie er goed uit. Zo goed dat je het meteen wil proberen. Handig ook, want als je je al zomers wil kleden dan is kom je de frisse lentedagen door met deze oplossing.

Artikel begint onder de advertentie

Maar als ik dan zelf sokken in pumps draag krijg ik toch die associatie van sandalen met sokken. Een fashion faux pas. Typisch gevalletje ‘hip en fashionable voor een editorial, maar op straat denken ze dat je gek geworden bent’.

Saint Laurent heeft iets gevonden om de drempel van deze combi te verlagen. Sokken die simpelweg zo delicaat zijn dat je het niet in je hoofd haalt om ze in je laarzen of chain boots te dragen. Volledig bezet met hele kleine, glimmende kraaltjes en daardoor te speciaal om te verstoppen. Een sprankelende eyecatcher die je showt in je pump.

Wel benieuwd hoe lang ze mooi blijven, die sokken. Voorzichtig met de hand wassen in ieder geval het devies. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Saint Laurent.

Saint_Laurent_sok SaintLaurent_glittersok SaintLaurent_sokje

Puntige schoenen met de speciale sokken tijdens de SS 2014 show van Saint Laurent.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *