Maastricht magazine >
fashion

Schitteren met shades van Swarovski

Schitteren met shades van Swarovski

Swarovski komt deze zomer met een tweede collectie zonnebrillen. De iconische modellen uit de eerste collectie zijn aangevuld met tien nieuwe exemplaren. Van klassiek tot opvallend en over the top glamour. Je moet wel van de nodige bling houden, want uiteraard weet het label overal wel wat glimmende steentjes te verwerken. Wat ik sterk vind aan de collectie is het feit dat Swarovski zo dicht bij zichzelf blijft wat de ontwerpen betreft. In ieder model zijn referenties terug te vinden die naar het merk verwijzen. Van geometrische vlakken van facet geslepen kristal tot het bekende logo.

Artikel begint onder de advertentie

 

Van de nieuwe modellen, die overigens allemaal beginnen met een B, is Beautiful mijn favoriet. Een opvallend exemplaar dat door de brede rand een beetje doet denken aan een vliegeniersbril. Fijn oversized formaat dat mysterieus is in zwart en romantisch in blush.

Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor het key-item uit de vorige collectie, met de naam Amazing. Minstens zo opvallend als de Beautiful, want het hele montuur bestaat uit prisma’s die het zonlicht opvangen. Dit zorgt voor een bijzonder effect. Dat deze zonnebril een succesnummer is blijkt niet alleen uit het feit dat het model in de tweede collectie terugkeert. Swarovski heeft namelijk onlangs een Facebook App aan dit exemplaar gewijd.

Swarovski_beautiful_zonnebril_SS2012 swarovski-amazing-zonnebril_blush

Links Beautiful in zwart, rechts Amazing in blush.

Foto boven: Jessica Stam, het gezicht van Swarovski, met Beautiful op haar neus.

Shades van Swarovski koop je bij Siefers Opticum in Maastricht, waar je deze maand 10 tot 25 procent korting ontvangt op zonnebrillen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *