Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Segolda.com: Sieraden van de Sint

Segolda.com: Sieraden van de Sint

Kijk, das wel zo handig met het oog op de feestmaand: de website van Segolda. Een platform waarop sieradenontwerpers hun authentieke ontwerpen in de etalage zetten. Unieke stukken om onder de kerstboom te vinden. En voor wie de sieraden toch in het echie wil bewonderen, is er op 26 en 27 november een pop-up store in de Pijp.

Artikel begint onder de advertentie

Heb jij zin in een uniek stuk, hou je ervan om individuele ontwerpers te steunen of spreekt het je aan dat je voor het ontwerp – niet voor de naam van een sieradenhuis – betaalt? Dan zeker even een kijkje op de website van Segolda.com nemen! Ontdek je meteen dat er hele betaalbare stukken tussen zitten.

Schermafbeelding 2015-11-20 om 08.42.16

Segolda is een intiatief van een paar Amsterdamse powervrouwen die sieraden zien als een verlengde van hun persoonlijkheid. Uniek als ze zijn gaat de voorkeur uit naar, je raadt het al, unieke stukken. En die vind je dus op de website.

Liever voelen en proberen? Dan kun je op 26 en 27 november de pop-up store in Amsterdam bezoeken. Meer informatie vind je, net als dat pracht ontwerp voor in jouw schoen, op de website. Hoera Sinterklaas, hoera feestmaand!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *