Maastricht magazine >
fashion

Sexy met sokjes in sandalen

Sexy met sokjes in sandalen

Lichtjes excentriek, maar tegelijk behoorlijk meisjesachtig: trek ze op tot je knieën of laat ze zakken tot je enkels. Kousen horen volgens Marni, Prada, Burberry en Dior thuis in onze sandalen. In dezelfde kleur om het neutraal te houden of contrasterend om een fashionstatement te maken.

Lange tijd beschouwden fashionista’s sokken in sandalen als een grote modeblunder. Al sinds de jaren 50 is het geen mode meer geweest. Destijds was het cool om witte enkelsokjes te dragen in combinatie met een volumineus rokje. De comeback van de enkelsokjes startte in Japan en kreeg een boost dankzij Prada en Sex and the City.

Artikel begint onder de advertentie

Een goede raad, probeer deze trend niet over te nemen. Het is iets waar alleen perfecte benen mee wegkomen.De rest van je outfit dient casual te zijn, anders lijkt het alsof je een schooluniform hebt aangetrokken. Sokken zijn overigens wel de ideale manier om je dikke enkels te verstoppen. Kies dan wel voor een donkere kleur. Doe zeker niet mee aan deze trend als je complexen over je kuiten hebt.

Nog niet helemaal zeker van deze trend? Probeer het dan met kniekousen, die je benen langer doen lijken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *