Maastricht magazine >
fashion

Ski jack voor superhelden

Ski jack voor superhelden

Het nieuwe label Ai Riders on the Storm is al een tijdje bekend in Italië, maar werd onlangs tijdens de Pitti Uomo beurs voor het eerst gepresenteerd aan het internationale publiek. De jassen van het label trekken de aandacht door hun bijzondere verschijningsvorm. Ze lijken zo van de set van de nieuwste science fiction film afkomstig. Geen gehannes meer met wegwaaiende mutsen en oncomfortabele brillen als je op de piste staat. De ski jacks zijn namelijk voorzien van ingebouwde bril en muts. Een combinatie van de ogen van een vlieg met een gasmasker. Beetje beangstigend is het wel, want als je de jas helemaal dicht ritst ben je compleet afgesloten van de buitenwereld. Maar daardoor zijn die rode neus en dat bevroren gezicht wel verleden tijd!

Artikel begint onder de advertentie

Dankzij de speelse pompom en de blije kleuren oogt de jas nog enigzins vriendelijk. Het bivakmuts-gehalte is echter hoog, dus je moet uitkijken dat je niet een half uur tegen een vreemde aan staat te kletsen. Weet niet of ik hem zelf zou kopen. Ben namelijk een tikkeltje claustrofobisch en bang dat die rits vast komt te zitten! Help!

Airidersonthestorm_jas_open1 Airideronthestorm_ski-jas-paars Airidersonthestorm_jas

Paars jack voor dames met tweekleurige rits.

De jacks van Ai Riders on the Storm zijn er voor vrouwen en voor mannen, in een zomer- en een winteruitvoering. Op het moment zijn bij ons nog geen winkels bekend die de jassen verkopen. Heb jij ze ergens gezien? Laat het ons dan even weten.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *