Maastricht magazine >
fashion

Sneakers van Paul Warmer

Hoge gymschoenen. In de brugklas mijn eerste paar All Stars. Converse ook vandaag de dag niet weg te denken uit mijn kast. Momenteel één paar special edition All Stars met studs en één paar lage in blauw. Daarnaast steevast twee paar in wit. Eén paar bijna nieuw en één paar gedragen. Beginnen de nieuwe de eerste tekenen van ouderdom te vertonen, gaat het oudste paar de deur uit en komt er een nieuw paar hoge, witte All Stars in. Ik heb immers ook een reserve pak biologische, halfvolle melk in huis voor die latte macchiato.

Sinds de rage rondom de hoge, stylish sneaker van Lanvin en de hype rondom de sneaker met hak van Isabel Marant, blijft de gymschoen in opmars. Dit jaar lijkt ieder designer label op z’n minst met wel één paar te komen. Ben ik nog steeds in love met mijn sneakers van Chloé, speelt Paul Warmer handig in op de trend met heel veel hoge modellen van het eigen label. Ik twijfel tussen een zuurstokroze paar met studs in de vorm van sterren en een all seasons ontwerp. Ik kies de laatste. Sneakers van pythonleer in oceaan groenig blauw met een beetje bling glim en heel veel studs. Groen is nu eenmaal mijn lievelingskleur.

Artikel begint onder de advertentie

Paul Warmer sneakers2

En mocht ik in plaats van die latte macchiato eens een espresso willen drinken, dan kan ik altijd nog die zuurstokroze met sterren kopen. Deze zomer zwichten we uiteindelijk immers allemaal voor kleur. Al is het maar voor de afwisseling.

Martin Margiela sneakers1 Gucci sneakers1 Sneakers Karl1

SS 2012 brengt heel veel hoge sneakers, v.l.n.r. Maison Martin Margiela, Gucci en Karl

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Paul Warmer. Naast de geweldige collectie sneakers van het eigen merk vind je bij Paul Warmer ook sneakers van Gucci en Maison Martin Margiela. Voor de sneakers van Karl kun je terecht op Net à Porter.

Foto boven: good old aviator van Gucci, jasje met verfspatten en broek beiden van Alexander McQueen

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *