Maastricht magazine >
fashiontips

Solar dress van Pauline van Dongen

Solar dress van Pauline van Dongen

De wearable solar jurk van Pauline van Dongen is Roebyem Anders op het lijf geschreven. Als Vice President van Sungevity Europe straalt ze zonne-energie. Ze droeg de jurk van Pauline van Dongen naar het AmsterdamDiner 2015. Wie een lege telefoon had, kon bij Roebyem opladen.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-06-01 om 12.22.44

Verzamelen voor AmsterdamDiner. Roebyem laadt in Pauline van Dongen solar jurk haar telefoon nog even op.

Pauline van Dongen is gespecialiseerd in draagbare technologie. Fashion met een technische twist. Omdat ze gelooft dat technologie deel uitmaakt van ons mens zijn. Pauline studeerde in Arnhem. In 2010 begon ze haar eigen label onder de naam Pauline van Dongen. Ze is de koningin van de wearable solar items.

De draagbare solar jurk past bij Roebyem. Ten eerste omdat Roebyem net zo gezond is als groene energie. Een gezond lichaam met een gezonde geest. Een geest die zich al 25 jaar bezighoudt met duurzaamheid. Als VP van Sungevity Europe is de solar jurk een levend visitekaartje. Sungevity levert namelijk zonnestroom voor consumenten. Maakt gebruik van remote solar design; een simpel concept om met behulp van satelietbeelden ontwerpen en berekeningen te maken voor de meest ideale opstelling van zonnepanelen.

Schermafbeelding 2015-06-01 om 12.23.10

Wil jij ook een wearable solar kledingstuk? Check out de website van Pauline van Dongen. Zelf zonnepanelen passend bij jouw woning ontwerpen? Bezoek de website van Sungevity.

Schermafbeelding 2015-06-01 om 12.23.42

Mijn hele AmsterdamDiner outfit zien? Zie eerdere post black tie in pak van Bottega Veneta.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *